Egészségpénztárak

Üzleteinkben az alábbi egészségpénztári kártyákkal tud fizetni:

Allianz, Generali, Medicina, MKB, Navos, OTP, Patika, Premium, Tempo, Új Pillér, Vasutas

 

 

 


Szállítási lehetőségek:

  • Személyes átvétel helyszíni fizetéssel,  budapesti optikai üzleteinkben, ingyenesen!
  • Személyes átvétel előre utalás után, közel 600 Pick Pack Ponton 840.- Ft. Szállítási idő Bp.-re 2-3 munkanap, vidékre 3-4 munkanap.
  • Házhozszállítás előre utalás után postai küldeményként 790 Ft.  Szállítási idő 1-3 munkanap. (Csomagjainkat a Magyar Posta szállítja házhoz, értesítést csak a feladáskor tudunk küldeni, az érkezés előtt nem!)


Fizetési lehetőségek:

  • Készpénzes vagy bankkártyás fizetés üzleteinkben (SZÉP kártya (OTP, K&H) és Erzsébet kártya is)
  • Banki átutalás
  • Bankkártyás fizetés online

 

A megrendelt termékeket 2 hétig őrizzük, amennyiben Önnek ennél több idő szükséges a teljesítéshez, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk a 061 349 53 25-ös telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen!

 

 

Pick Pack Pont

 

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában, több mint 600 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket.

Pick Pack Pont-hálózat átvételi helyeinek listálya:

http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

 

 

 

 

 

A szállítási költség Pick Pack Pont-ra 840 Ft.

Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is kérnek a Pick Pack Ponton.
Cégnévre szóló rendelés esetén céges dokumentum bemutatása is szükséges lehet az átvételkor.

A munkanapon 15 óráig -ig megrendelt termékeket Budapesten 2-3 munkanapon belül, míg vidéki szállítás esetén 3-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

Fontos: az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.