Napszemüvegek

Egy jó napszemüveg nem csupán a fényt szűri, hanem bőrünket is óvja a szemkörnyéki területen, lehetővé téve, hogy hosszabb ideig ránctalan és egészséges maradjon. Az UV szűrő ma már alapkövetelmény, emellett kínálatunkban megtalálható számos, polarizált lencséjű napszemüveg, mely megszűnteti a káprázást, felületi csillogást, például esős – napos időben, vakító napsütésben, vagy hófedte környezetben. A polarizált napszemüvegek nem csupán a mindennapjainkat könnyítik meg, szabadtéri sport és szabadidő tevékenységeinkben is segítő társunk! 

Természetesen a divat is döntő szerephez jut: webáruházunkban és üzleteinkben mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább passzoló kiegészítőt, legyen szó sportos, egyszerű, elegáns, klasszikus, vagy a legutolsó divatirányzatoknak megfelelő napszemüvegről. Napszemüvegeink kivétel nélkül UV 400 szűrővel rendelkeznek, eredeti, márkás, megbízható, igényes darabok, melyek hosszú ideig hű társaink lesznek a mindennapokban.

Forgalmazott márkáink: Ray Ban, Vogue, Aboriginal, Avanglion, Ozzie, PolarGlare, PolarView, Toxic, stb… Egyéni kérésre megrendeljük szinte bármely napszemüveget a hozzátartozó gyártói kód alapján.

A termékek megtekintéséhez kattintson a logóra!