A szemüveg legfontosabb része a tökéletes szemüveglencse kiválasztása, melyhez mindenképpen szakember segítségére van szükség. Ha a lencse nem megfelelő minőségű és típusú, akkor a szemüveg többet árt, mint használ viselőjének.

Amennyiben az Ön paramétereinek és igényeinek legmegfelelőbb szemüveglencse kerül kiválasztásra, akkor garantáltan elégedett lesz új szemüvegével.

Alapjaiban határozza meg a szemüveg esztétikai értékét, komfortosságát a dioptria, hiszen ennek mértéktől függően ajánlunk Önnek normál vastagságú vagy vékonyított lencsét.
  

Normál vagy Vékonyított vastagságú lencse?

A szemüveglencsét optikailag jellemző, egyik legfontosabb érték a törésmutató. Minél nagyobb a törésmutató értéke, annál vékonyabb a lencse. Ez különösen fontos szempont a 2, illetve annál magasabb dioptria értékű szemüveglencsével megrendelt szemüvegek esetében. Így a magasabb dioptriájú szemüveglencse esztétikusabban illeszthető akár a fém keretbe is, és nem, vagy csak kis mértékben lóg túl a kereten a lencse.
Az alap, azaz a normál vastagságú műanyag lencse pl. 1.49 értékű, míg a vékonyított lencsék 1.56, 1.6, 1.7, illetve 1.74 törésmutatóval készülnek.

 

A Hoya, Essilor, Zeiss, Starlite stb. márkák közül elsősorban az esztétikus vékonyonyított vagy aszférikus típusú lencséket ajánljuk. A lencsék a legmodernebb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően karcállóak, tükröződésmentesek, kiváló por-, zsír- és víztaszító tulajdonságúak.


Szemüveglencsék:


HOYA egyfókuszú lencsék                    


HOYA munkaszemüveg lencsék               


HOYA multifokális lencsék                       

 

 UVEX korrekciós védőszemüvegek      

               

Cégünk vállalja UVEX védőszemüvegek elkészítését is!

 

UVEX korrekciós védőszemüvegek - Letölthető katalógus 1

UVEX korrekciós védőszemüvegek - Letölthető katalógus 2