Aosept Plus with HydraGlyde ápolószer kontaktlencse folyadék tokkal (90 ml)


Bolti ár: 2.234 Ft
Webshop ár: 1.936 Ft
Kosárba

Szállítási idő: Raktáron• Szállítási idő: Raktáron

• Gyártó: Alcon

• Márka: Aosept


AOSEPT PLUS WITH HYDRAGLYDE 90 ML

 

A régebbi típushoz képest a változás, az új HydraGlyde® Nedvesítő Mátrix.

Az AOSEPT® PLUS tisztító és fertőtlenítő oldatban található HydraGlyde® Nedvesítő Mátrix biztosítja a lencse fokozott nedvesítését, így még egy hosszú napon is a legtöbbet hozhatja ki kontaktlencséjéből. Élvezze ugyanazt az erőteljes tisztító hatást, mint amit az AOSEPT® PLUS oldat nyújt, ami most egy kényelmi funkcióval bővült ki.

AOSEPT® PLUS HydraGlyde® oldat Hármas Tisztító Hatásának köszönhetően erőteljes tisztítást biztosít:
- Mélytisztító hatás
- Depozitumok és sejttörmelékek fellazítása
- Elősegíti a fehérjék eltávolítását

A buborékolás láthatóvá teszi, ahogy az AOSEPT® PLUS HydraGlyde® oldat működésbe lép. 6 óra elteltével a speciális tok közömbösíti az AOSEPT® PLUS HydraGlyde® oldatot, melynek eredménye egy konzerválószer mentes sóoldat.

A HydraGlyde® Nedvesítő Mátrix a kényelem kulcsa az AOSEPT® PLUS HydraGlyde® oldatban. Ez az egyedülálló nedvesítő technológia burokként veszi körül a kontaktlencsét, így biztosítva a hosszan tartó nedvességet egész nap.

A Hármas Tisztító Hatás és a HydraGlyde® Nedvesítő Mátrix kombinációja teszi lehetővé az egész nap kényelmes kontaktlencse-viseletet. Az AOSEPT® PLUS HydraGlyde® oldat más, mint egy átlagos kontaktlencse ápolószer, hiszen nincs benne hozzáadott konverzálószer és egyedülálló mélytisztító hatással rendelkezik.