HOYA Hoyalux iD LifeStyle V-Plus 1.5 HVLL multifokális lencse


HOYA Hoyalux iD LifeStyle V-Plus 1.5 HVLL multifokális lencse HOYA Hoyalux iD LifeStyle V-Plus 1.5 HVLL multifokális lencse
Webshop ár: 81.800 Ft
Dioptria Mennyiség
Jobb szem:
Bal szem:

Szállítási idő: Rendelésre, ~ 1 hét• Dioptria: személyes egyeztetés alapján

• Felület kialakítás: Multifokális lencse

• Szállítási idő: Rendelésre, ~ 1 hét

• Gyártó: HOYA

• Márka: HOYA
Hoyalux iD LifeStyle V+

Egy multifokális lencse, amelyet Ön inspirált

A Hoyalux iD LifeStyle V+ és Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act multifokális lencsék olyan különleges szemüveglencsék, amelyek kialakításakor az Ön visszajelzéseit, valamint szemüveg viselési szokásait és vizuális igényeit is figyelembe vettük!

Csúcsminőségű lencse + előnyökkel

A Hoya prémium kategóriájú progresszív lencséi nyugodt, természetes látást biztosítanak viselőjüknek minden távolságra. Emellett, széles, torzításmentes látómezőt nyújtanak, és könnyű képváltást tesznek lehetővé a távoli és a közeli képek között. 


A Hoyalux iD LifeStyle V+ és Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act szemüveglencsék a fenti tulajdonságok mindegyikével rendelkeznek, és ezek mellett – a legújabb technológiai eljárásoknak köszönhetően – a mai modern, gyorsan változó világ által támasztott vizuális követelményeknek, és a modern szemüvegkeret divatnak is képesek eleget tenni.

 

 

A Hoyalux iD LifeStyle V+ és Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act lencsék legfontosabb előnyei:

  • Maximális látásélesség, éles kép észlelés
  • Nyugodt, természetes látás minden körülmények között
  • A lehető legpontosabb korrekció, jobb látásminőség
  • Stabil képalkotás a modern kor mindennapi eszközeinek (pl. okostelefon, táblagép) használata közben is
  • Típusonként két különböző tervezésben kapható, hogy az Ön egyedi vizuális igényeinek még nagyobb mértékben megfeleljen
A Hoyalux iD LifeStyle V+ és Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act szemüveglencsék kifejlesztését Ön inspirálta. Akár anélkül, hogy tudatában lett volna, Ön is hozzájárult e lencsék létrejöttéhez, azáltal, hogy fontos információkkal látott el minket – látszerészén keresztül – az életstílusával és vizuális igényeivel kapcsolatos visszajelzései által. Ezeknek az adatoknak, valamint a különböző kutatások és szemüveg viselési tesztek során nyert eredményeknek köszönhetően, fontos információkra tettünk szert a mai modern, változó világ által támasztott vizuális igényekkel kapcsolatban.
Mindez egy teljesen új tervezésű progresszív szemüveglencse kifejlesztését eredményezte:
ez a Hoyalux iD LifeStyle V+ lencse, amelyet Ön inspirált, és a Hoya hozott létre.
 
3 év réteggarancia + 6 hónap megszokási garancia!